Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksille

OSTA NYT

Tietosuoja - ja yksityisyyskäytäntö

1.  Kunnioitamme yksityisyyttäsi

  • Dippi kunnioittaa oikeuttasi yksityisyyteen ja on sitoutunut suojelemaan asiakkaidemme ja verkkosivustojemme kävijöiden yksityisyyttä. Noudatamme Suomen tietosuojalain (1999:523) mukaisia periaatteita yksityisyyden suojasta. Tämä käytäntö kuvaa, kuinka keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi.
  • "Henkilökohtaiset tiedot" ovat tietoja, joita hallussamme ja jotka voivat tunnistaa sinut.

        2. Henkilötietojen kerääminen

        • Dippi vastaanottaa ja tallentaa ajoittain henkilötietoja, jotka annat verkkosivustollamme, annat suoraan meille tai toimitat meille muussa muodossa.
        • Voit antaa perustietoja, kuten nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää tietoja, antaa päivityksiä ja käsitellä tuote- tai palvelutilauksesi. Voimme kerätä lisätietoja muina aikoina, mukaan lukien mutta ei rajoittuen, kun annat palautetta, annat tietoja henkilökohtaisista tai liiketoiminta-asioistasi, muutat sisältöäsi tai sähköpostiasetuksiasi, vastaat kyselyihin ja/tai kampanjoihin, annat taloudellisia tai luottokorttitietoja tai kommunikoit asiakastukemme kanssa.
        • Lisäksi voimme kerätä muita tietoja, joita annat meille vuorovaikutuksessa kanssamme.

            3. Miten keräämme henkilötietojasi

            • Dippi kerää henkilötietoja sinulta eri tavoin, mukaan lukien, kun olet vuorovaikutuksessa kanssamme sähköisesti tai henkilökohtaisesti, kun käytät verkkosivustoamme ja kun tarjoamme palveluitamme sinulle. Voimme saada henkilötietoja kolmansilta osapuolilta. Jos saamme niitä, suojaamme ne tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

              4. Henkilötietojesi käyttö

              • Dippi voi käyttää sinulta kerättyä henkilökohtaista tietoa tarjotakseen sinulle tietoa, päivityksiä ja palveluitamme. Voimme myös informoida sinua uusista ja lisäpalveluista sekä mahdollisuuksista, jotka ovat sinulle saatavilla. Voimme käyttää henkilökohtaista tietoasi tuotteidemme ja palveluidemme kehittämiseen sekä paremman ymmärryksen saamiseksi tarpeistasi.
              • Dippi voi ottaa yhteyttä sinuun eri tavoin, mukaan lukien mutta niihin rajoittumatta, puhelimitse, sähköpostitse, tekstiviestillä tai postitse.

                5. Luovuttaminen henkilötiedoistasi

                  • Voimme luovuttaa henkilötietojasi kenelle tahansa työntekijöistämme, viranhaltijoistamme, vakuutusyhtiöistä, ammattimaisista neuvonantajista, asiamiehistä, toimittajista tai alihankkijoista kohtuullisessa laajuudessa niille tarkoituksille, jotka on määritelty tässä politiikassa. Henkilökohtaisia tietoja jaetaan vain kolmannelle osapuolelle, kun se on tarpeen palveluidemme toimittamiseksi.
                  • Ajoittain saatamme joutua luovuttamaan henkilötietoja noudattaaksemme oikeudellista velvollisuutta, kuten lakia, säädöstä, tuomioistuimen määräystä, haastetta, kutsua, oikeusprosessia tai vastauksena lainvalvontaviranomaisten pyyntöön.
                  • Voimme myös käyttää henkilötietojasi suojataksemme tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä, oikeudellisia oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta Dippi, www.dippi.fi sen asiakkaiden tai kolmansien osapuolten osalta.
                  • Keräämämme tiedot saattavat ajoittain olla tallennettuna, käsiteltynä tai siirrettynä osapuolten välillä, jotka sijaitsevat Ruotsin ulkopuolella. Nämä voivat sisältää, mutta eivät rajoitu, Yhdysvallat, Iso-Britannia, Ranska, Saksa ja Espanja.
                  • Jos liiketoiminnassamme tapahtuu hallinnollisia muutoksia tai yritysomaisuuden myynti tai siirto, pidätämme oikeuden siirtää laillisten vaatimusten mukaisesti käyttäjätietokannat sekä niihin kuuluvat mahdolliset henkilö- ja ei-henkilökohtaiset tiedot. Tämä tieto voidaan luovuttaa mahdolliselle ostajalle sopimuksen perusteella salaamisen ylläpitämisestä. Pyrimme paljastamaan tietoja vain hyvässä uskossa ja jos se on tarpeen jossain edellä mainituissa tilanteissa.
                  • Toimittamalla meille henkilötietojasi annat suostumuksesi tämän yksityisyyspolitiikan ehtoihin ja tämän politiikan kattamiin paljastuksiin. Kun jaamme henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle, pyydämme kolmatta osapuolta noudattamaan tätä politiikkaa henkilötietojesi käsittelyssä.

                    6.  Henkilökohtaisen tietosi turvallisuus

                    • Dippi vastaanottaa ja tallentaa aika ajoin henkilökohtaisia tietoja, joita annat verkkosivustollamme, joko suoraan tai muissa muodoissa meille annettuna.
                    • Voit antaa perustietoja, kuten nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää sinulle tietoa, tarjota päivityksiä ja käsitellä tuote- tai palvelutilauksesi. Voimme kerätä lisätietoja muina aikoina, mukaan lukien mutta ei rajoittuen, kun annat palautetta, kun annat tietoja henkilökohtaisista tai liiketoiminnallisista asioistasi, muutat sisältö- tai sähköpostiasetuksiasi, vastaat kyselyihin ja/tai kampanjoihin, annat taloudellisia tai luottokorttitietoja tai kommunikoit asiakastukemme kanssa.
                    • Lisäksi voimme kerätä muita tietoja, joita annat kanssakäymisen aikana kanssamme.

                      6. Henkilökohtaisten tietojesi turvallisuus

                      • Dippi on sitoutunut varmistamaan, että antamasi tiedot ovat turvassa. Estääksemme luvattoman pääsyn tai tietojen paljastamisen olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset fyysiset, elektroniset ja hallinnolliset menettelyt tietojen suojaamiseksi ja turvaamiseksi sekä niiden väärinkäytön, häiriöiden, katoamisen ja luvattoman pääsyn, muokkaamisen ja paljastamisen estämiseksi.
                      • Tiedon siirto ja vaihto tapahtuvat omalla vastuullasi. Emme voi taata minkään meille lähettämäsi tai meiltä vastaanottamasi tiedon turvallisuutta. Vaikka ryhdymme toimenpiteisiin suojataksemme tietojen luvattomalta paljastamiselta, emme voi taata, että keräämiämme henkilötietoja ei paljasteta tavalla, joka rikkoo tätä tietosuojakäytäntöä.

                        8.  Tietosuoja valitukset

                        • Jos sinulla on valituksia tietosuojakäytännöistämme, lähetäthän yksityiskohdat valituksistasi osoitteeseen support@dippi.eu. Otamme valitukset erittäin vakavasti ja vastaamme pian sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet kirjallisen ilmoituksen valituksestasi.

                          9. Tietosuojakäytännön muutokset

                          • Ole tietoinen siitä, että voimme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä tulevaisuudessa. Voimme muuttaa tätä käytäntöä milloin tahansa oman harkintamme mukaan, ja kaikki muutokset astuvat voimaan heti, kun olemme julkaisseet muutokset verkkosivustollamme tai ilmoitustaululla. Palaa aika ajoin tarkistamaan tietosuojakäytäntömme.

                            10.  Verkkosivusto

                            • Kun vierailet verkkosivustollamme (www.dippi.fi), voimme kerätä tiettyjä tietoja, kuten selaimen tyyppi, käyttöjärjestelmä, verkkosivusto, jota vierailtiin heti ennen sivustollemme tuloa, jne. Näitä tietoja käytetään koottuna analysoimaan, miten ihmiset käyttävät sivustoamme, jotta voimme parantaa palveluamme.

                            11. Evästeet

                            • Saatamme aika ajoin käyttää evästeitä verkkosivustollamme. Evästeet ovat hyvin pieniä tiedostoja, joita verkkosivusto käyttää tunnistaakseen sinut, kun palaat sivustolle, ja tallentaakseen tietoja sivuston käytöstäsi. Evästeet eivät ole haittaohjelmia, jotka pääsisivät käsiksi tietokoneeseesi tai vahingoittaisivat sitä. Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit valita hylkääväsi evästeet muuttamalla selaimesi asetuksia. Tämä voi kuitenkin estää sinua hyödyntämästä verkkosivustoamme täysimääräisesti. Verkkosivustomme voi aika ajoin käyttää evästeitä analysoidakseen verkkoliikennettä ja auttaakseen meitä tarjoamaan paremman käyttäjäkokemuksen. Lisäksi evästeitä voidaan käyttää näyttämään relevantteja mainoksia verkkosivuston vierailijoille kolmannen osapuolen palveluiden, kuten Google AdWordsin, kautta. Nämä mainokset voivat näkyä tällä verkkosivustolla tai muilla vierailemillasi verkkosivustoilla.
                            • Verkkosivustomme voi aika ajoin sisältää linkkejä muihin verkkosivustoihin, joita emme omista tai hallitse. Nämä linkit on tarkoitettu vain sinun mukavuudeksesi. Linkit kolmannen osapuolen sivustoille eivät muodosta sponsoroimista, hyväksyntää tai suositusta näille verkkosivustoille. Ole tietoinen siitä, että Dippi ei ole vastuussa tällaisten muiden verkkosivustojen tietosuojakäytännöistä. Kannustamme käyttäjiämme olemaan tietoisia siitä, että he poistuessaan verkkosivustoltamme lukevat jokaisen verkkosivuston tietosuojakäytännön, joka kerää henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja.