Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksille

OSTA NYT

Ehdot ja Säännöt

Dippi Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysymyksiä tai ajatuksia? Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin osoitteessa Support@dippi.fi Olemme täällä auttamassa ja odotamme innolla viestisi saamista!

Yhteenveto

Tätä verkkosivustoa ylläpitää Dippi. Termit "me", "meidän" ja "meidän" viittaavat kaikkialla tällä verkkosivustolla Dippiin. Vierailemalla ja ostamalla tältä verkkosivustolta hyväksyt käyttöehtomme, jotka voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Jos et hyväksy näitä ehtoja, sinun tulisi lopettaa välittömästi verkkosivuston käyttö. Verkkosivusto ja sen sisältö kuuluvat Dippille ja ne on tarkoitettu henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Sitoudut olemaan pitämättä Dippiä vastuussa tappioista tai vahingoista, jotka aiheutuvat käytöstäsi verkkosivustolla tai sen palveluissa, tai minkä tahansa muun henkilön käytöstä tililläsi.

Tuotekäyttö

Tämän verkkosivuston tiedot eivät korvaa lääketieteellistä neuvontaa. Suosittelemme, että konsultoit lääketieteellistä asiantuntijaa ennen kuin käytät tuotteitamme. Jos koet lääketieteellisiä ongelmia tai akuutin terveystilanteen käyttäessäsi mitään tuotteistamme, sinun tulee välittömästi hakea lääketieteellistä apua soittamalla hätänumeroon 112. Käytä tuotteita ohjeiden mukaisesti tuotesivulla ja pakkauksessa. Tulokset tuotteidemme käytöstä voivat vaihdella yksilöllisesti, emmekä voi taata tiettyjä tuloksia.

Vastuuvapauslauseke

Käyttämällä verkkosivustoamme otat kaiken riskin, mukaan lukien virusten tai haittaohjelmien aiheuttaman vahingon riskin. Dippi ei vastaa tilisi turvallisuudesta tai tililläsi tehtävistä toimista. Dippi vapautuu kaikesta vastuusta vahinkojen tai tappioiden osalta, jotka saattavat aiheutua tuotteiden käytöstä tai virheellisestä käytöstä. Jos ongelmia ilmenee, Dippin enimmäisvastuu rajoittuu ostetun tuotteen arvoon.

Toimitus

Dippi ei ole vastuussa toimituksen viivästymisistä tai epäonnistumisista, jotka johtuvat meidän hallintamme ulkopuolella olevista olosuhteista, kuten luonnonkatastrofeista tai pandemioista. Tällaisissa tapahtumissa pyrimme toimittamaan tuotteet mahdollisimman pian.

Hävinneet paket

Dippi ei ota vastuuta hävinneistä tai noutamatta jääneistä paketeista. Sinä olet vastuussa seurantanumeron käytöstä pakettisi toimituksen valvomiseksi. Jos tilaus palautuu virheellisen osoitetiedon vuoksi, on asiakkaan vastuulla kattaa uudelleentoimituksen kustannus.

Ei-valtuutettu käyttö

Et saa käyttää verkkosivustoa laittomiin tai valtuuttamattomiin tarkoituksiin. Kaikki yritykset vahingoittaa, poistaa käytöstä tai saada valtuuttamaton pääsy verkkosivustoon ovat ehdottoman kiellettyjä. Sitoudut korvaamaan Dippille kaikki tällaisen valtuuttamattoman käytön aiheuttamat tappiot tai vahingot.

Palautukset ja palautuskäytäntö

Tuotteet, jotka palautetaan 30 päivän sisällä toimituspäivästä, ovat oikeutettuja rahojen palautukseen tai vaihtoon, ja asiakas vastaa palautuskustannuksista. Yli 30 päivää vanhoja palautuksia ei hyväksytä.

Rehellisyys

Dippi suojelee yksityisyyttäsi ja suojaa henkilötietojasi. Emme myy tietojasi kolmansille osapuolille. Maksutiedot salataan ja käsitellään ulkoisen maksuyhdyskäytävän toimesta. Huomaa, että emme ole vastuussa linkitettyjen ulkoisten verkkosivujen sisällöstä tai turvallisuudesta. Jäsenenä voit valita poistumisen sähköpostipäivityksistämme milloin tahansa.