Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksille

OSTA NYT

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on dippin filosofia?

+

Dippi uskoo kiiltäviin, terveisiin kynsiin kaikille. Olemme vakuuttuneita siitä, että riippumatta taustastasi, sijainnistasi, ammatistasi tai tyylistäsi, ansaitset edullisen, salonkilaatuisen manikyyrin, joka kohottaa itsetuntoasi ja tuo esiin parhaat puolesi. Järjestelmämme on huolellisesti suunniteltu antamaan pitkäkestoisia tuloksia, jotka ovat rikastettuja vitamiineilla, mineraaleilla ja ruotsalaisilla kasvituotteilla!

Kaavamme ei ole vain vegaaninen ja eläinystävällinen, vaan myös 18-vapaa, mikä tarkoittaa, että se ei sisällä 18 mahdollisesti haitallista ainetta, joita usein löytyy kynsilakoista ja kynsijärjestelmistä. 18-vapaa kaavamme ei sisällä formaldehydiä, tolueenia, formaldehydihartsia, kamferia, ksyleeniä, parabeenejä, ftalaatteja, kolofonia, etyylitosylamidia, TPHP

(trifenyylifosfaatti), triklosaania ja on ylpeästi vegaaninen ja eläinystävällinen.

Mikä on dippi-järjestelmä?

+

Dippi on värillisten jauheiden ja nesteiden järjestelmä, jota käytetään kauniiden, luonnollisten ja kevyiden kynsivahvistusten luomiseen. dippiä voidaan käyttää luonnollisilla kynsilläsi tai tekokynsien kanssa loputtomien tyylien ja värien yhdistelmien luomiseen. dippi on myrkytön, 18-vapaa, eläinystävällinen ja vegaaninen. Järjestelmämme on myös rikastettu ruotsalaisilla kasvituotteilla, vitamiineilla, keratiinilla ja kalsiumilla, jotta saat kestävimmät ja terveellisimmät kyntesi koskaan!

Onko dippi suomalainen yritys?

+

Kyllä! Olemme Helsingissä, Suomessa. Kaikki kasvituotteemme ovat suomalaisia aineksia. Meillä on useita kansainvälisiä varastoja ja toimituskumppaneita sekä Skandinaviassa että Alankomaissa. Riippuen sijainnistasi, lähetämme tilauksesi lähimmästä varastostamme. Kaikki tilaukset Skandinaviassa lähetetään varastostamme Helsingissä, ei poikkeuksia.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme skandinaavinen yritys, jonka pääkonttori on Helsingissä, ja tarjoamme korkealaatuisia tuotteita kaikille ystävillemme ja asiakkaillemme alueella.

Kuinka voin ottaa yhteyttä dippiin?

+

Voit ottaa meihin yhteyttä ympäri vuorokauden sähköpostitse osoitteessa support@dippi.fi

Voit myös lähettää meille suoria viestejä milloin tahansa Instagramissa @dippi.official.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme moderni brändi, joka keskittyy innovaatioon, tietoon, tyyliin ja terveystietoisuuteen. Rakastamme kaikkia dippi-yhteisömme jäseniä ja aiomme olla kanssanne koko elämänne ajan.

Kuinka kauan toimitus kestää?

+

Käytämme Postnordia tai paikallista kuriiripalvelua toimittaaksemme paketit Suomessa. Kaikki tilaukset käsitellään 24 tunnin sisällä.

Toimitus Norjaan, Tanskaan ja Suomeen kestää 2-6 arkipäivää ja on jäljitettävissä.

Toimitus muihin maihin kestää 15-25 arkipäivää, riippuen paikallisesta postijärjestelmästäsi.

Voinko muuttaa toimitusosoitettani tai peruuttaa tilaukseni sen tekemisen jälkeen?

+

Valitettavasti emme voi peruuttaa tilaustasi tai muuttaa toimitusosoitettasi, jos pakettisi on jo lähetetty. Kehotamme sinua tarkistamaan osoitteesi ennen tilauksen tekemistä. Jos haluat peruuttaa tilauksesi sen lähettämisen jälkeen, sinun on odotettava, kunnes se saapuu sinulle, ja joko kieltäydyttävä vastaanottamasta pakettia tai palautettava tilauksesi meille hyvitystä varten. 140 euroa toimitus- ja käsittelykuluja vähennetään kaikista hyvityksistä.

Olen tehnyt tilauksen, mutta en ole saanut tilausvahvistusta?

+

Tarkista ensin roskapostikansiosi ja varmista, että olet antanut kelvollisen sähköpostiosoitteen. Jos et vieläkään löydä vahvistusta tai olet antanut virheellisen sähköpostiosoitteen, ilmoita siitä meille osoitteeseen support@dippi.fi

Mitä tapahtuu, jos en nouda pakettiani?

+

Jos et saa pakettiasi, tarkista paikalliselta postitoimistolta. Jos pakettiasi ei noudeta paikalliselta postitoimistolta 14 päivän kuluessa, se palautetaan varastollemme. Jos haluat, että paketti lähetetään uudelleen, siitä peritään 100 euron uudelleenlähetysmaksu. Jos haluat sen sijaan saada hyvityksen, palautamme tilauksesi summan vähennettynä 200 eurolla käsittely- ja palautuskustannuksista. dippi ei vastaa noutamattomista paketeista.

Mitä tapahtuu, jos annan virheellisen tai puutteellisen osoitteen?

+

Jos pakettiasi ei voida toimittaa puutteellisen tai virheellisen osoitteen vuoksi, se palautetaan varastollemme. Jos haluat paketin lähetettävän uudelleen, siitä peritään 100 euron uudelleenlähetysmaksu. Jos haluat saada hyvityksen, palautamme ostosummasi vähennettynä 200 eurolla toimituskuluja. dippi ei vastaa puutteellisista tai virheellisistä osoitteista.

Tarjoatteko rahat takaisin -takuun?

+

Tarjoamme sinulle mielenrauhaa 30 päivän rahat takaisin -takuullamme. Jos et ole täysin tyytyväinen mistä tahansa syystä, saat takaisin koko summan. Hyvitämme maksusi yhden arkipäivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet tuotteet takaisin, edellyttäen, että ne palautetaan 30 päivän kuluessa toimituksesta.

Kuinka kauan palautuksen käsittely kestää?

+

Kun olemme vastaanottaneet palautetut tuotteesi, käsittelemme hyvityksesi 48 tunnin kuluessa. Yleisesti ottaen maksupalautukset pankkikorteille voivat kestää 5-10 arkipäivää, ennen kuin ne näkyvät tililläsi, joten huomioithan tämän.

Mitä teen, jos olen saanut väärän tuotteen?

+

Pahoittelemme kovasti! Ota yhteyttä meihin osoitteessa support@dippi.fi ja ilmoita tilausnumerosi sekä tilauksen tehnyt nimi, niin korjaamme asian välittömästi!

Mitä tapahtuu, jos tuotteeni on vaurioitunut?

+

Olemme pahoillamme kuullessamme tästä! Ota meihin yhteyttä osoitteessa support@dippi.fi ja ilmoita tilausnumerosi sekä tilauksen tehnyt nimi, niin korvaamme tuotteen mielellämme sinulle!

Mihin voin syöttää alennuskoodini?

+

Kun olet saavuttanut kassaprosessin viimeisen vaiheen, näet mahdollisuuden syöttää alennuskoodin. Syötä koodi siihen ja napsauta sitten "Käytä". Jos sinulla on vaikeuksia löytää tätä, ota meihin yhteyttä osoitteessa support@dippi.fi, niin autamme sinua mielellämme.

Miksi kampanjakoodini ei toimi?

+

Pahoittelemme kuullessamme tästä! Ota yhteyttä meihin osoitteessa support@dippi.fi, ja autamme sinua mielellämme!

Mitä maksutapoja hyväksytte?

+

Hyväksymme kaikki suuret luottokortit (Visa, Mastercard, American Express), PayPalin ja Klarnan.

Voinko yhdistää useita alennuskoodeja tai lahjakortteja yhteen tilaukseen?

+

Huomioithan, että vain yksi alennuskoodi ja yksi lahjakorttikoodi voidaan käyttää per tilaus. Voit kuitenkin yhdistää lahjakortin ja alennuskoodin.

Kuinka kauan dippi-järjestelmä kestää?

+

dippi sisältää monimutkaisen sidosrakenteen, joka auttaa estämään kynsiäsi lohkeamasta, värjäytymästä, katkeamasta ja irtoamasta. Kun se levitetään oikein, manikyyrisi voi kestää jopa 5 viikkoa ilman lohkeilua!

Kuinka levitän dippi-järjestelmän?

+

Klikkaa tästä siirtyäksesi ohjesivullemme, jossa voit katsoa täydellisen videon.

Mitä tarkoittaa "18-vapaa"?

+

dippillä on kyse siitä, että luodaan mahdollisimman puhdas koostumus ilman suorituskyvyn heikentymistä. Siksi kehitämme tuotteemme "18-vapaiksi", mikä tarkoittaa, että ne eivät sisällä 18 haitallista kemikaalia, joita usein löytyy kynsilakoista, mukaan lukien formaldehydi, tolueeni, formaldehydihartsi, kamferi, ksyleeni, parabeenit, ftalaatit, kolofonium, etyylitosylamidi, TPHP (trifenyylifosfaatti) ja triklosaani. Tuotteemme ovat myös vegaanisia ja eläinystävällisiä, mikä täydentää "18-vapaan" koostumuksemme.

Katsotaanpa tarkemmin, mitä "18-vapaa" tarkoittaa ja miksi se on meille tärkeää:

Tolueeni - Tämä kemikaali tunnetaan hermostolle haitallisena. Suurten pitoisuuksien hengittäminen voi aiheuttaa huimausta ja pahoinvointia. Sitä käytetään yleisesti kynsilakassa ohentimena ja antamaan tasainen lopputulos.

Formaldehydi - Tämä kemikaali käytetään kuolleiden eläinten ja ihmisten palsamointiin. Se tunnetaan astman laukaisijana ja on hyvin tunnettu karsinogeeni (aiheuttaa syöpää). Sitä käytetään yleisesti kynsilakassa kovettajana/säilöntäaineena ja estämään kynsien lohkeilua.

Formaldehydihartsi - Tämä on formaldehydin johdannainen, mutta ei yhtä myrkyllinen. Se on ihon allergeeni, joka voi aiheuttaa dermatiittia. Sitä käytetään yleisesti kynsilakkojen päällikerroksissa kynsien vahvistajana.

Kamferi - Tämä on myrkyllinen kemikaali, joka voi aiheuttaa kouristuksia ja sekavuutta suurina annoksina. Se toimii suojakerroksena kynsilläsi, mikä vie niiltä ravinteita ja aiheuttaa kynsien kellastumista.

Ksyleeni - Tämä on liuotin, jota käytetään laajalti kosmetiikkateollisuudessa, myös kynsilakassa. Se on haitallinen hengitettäessä ja ihokosketuksessa ja voi aiheuttaa päänsärkyä, pahoinvointia ja huimausta.

Parabeenit - Säilöntäaineita, joita käytetään bakteerikasvun estämiseksi ja tuotteen säilyvyyden pidentämiseksi. Tutkimukset ovat yhdistäneet parabeenit rintasyöpään.

Ftalaatit - Toimivat myös liuottimina. Niitä käytetään usein kynsituotteissa estämään kynsien halkeilua ja tekemään niistä vähemmän hauraita. Niitä käytetään myös joustavuuden ja kiillon lisäämiseen. Ftalaatit voivat aiheuttaa vahinkoa maksalle, munuaisille, keuhkoille ja lisääntymisjärjestelmälle.

Kolofonium - Kiinteä jäännösaine, joka saadaan tislaamalla tärpättiä havupuista, erityisesti männyistä. Sitä löytyy monista kosmetiikkatuotteista, mukaan lukien kynsilakat. Kolofonium on saanut paljon kritiikkiä sen korkean allergiapotentiaalin vuoksi.

Etyylitosylamidi - Tämä on kemikaali, jota käytetään laajalti kynsilakoissa plastifikaattorina, mikä vähentää haurautta ja lisää kestävyyttä. Kuivuttuaan se muodostaa pinnoitteen, joka auttaa kynsilakan väriä kiinnittymään kynsilevylle. Euroopassa etyylitosylamidi katsotaan sulfonamidiksi, ja kosmetiikassa ja henkilökohtaisen hygienian tuotteissa markkinoitujen sulfonamidien kiellon perusteella sitä ei saa käyttää Euroopassa.

TPHP (trifenyylifosfaatti) - Tämä on kemikaali, jota käytetään muoveissa parantamaan joustavuutta ja palonestoaineena. Tutkimukset ovat ehdottaneet, että se voi olla hormonitoimintaa häiritsevä aine, joka vaikuttaa hormoneihin, erityisesti lisääntymisterveyteen ja lipidien aineenvaihduntaan.

Triklosaani on antibakteerinen ainesosa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että triklosaani voi vaikuttaa hormonien säätelyyn ja mahdollisesti myötävaikuttaa allergioiden kehittymiseen.

Eläinperäiset ainesosat - Olemme 100 % vegaanisia emmekä sisällä eläinperäisiä johdannaisia.

Eläinystävällinen - Emme suorita eläinkokeita. Rakastamme lemmikkejämme.

Ovatko kaikki dippi-tuotteet vegaanisia?

+

Kyllä, kaikki tuotteemme ovat 100 % vegaanisia. Käytämme kasvipohjaista keratiinia Nourish-koostumuksessamme :)

Ovatko kaikki dippi-tuotteet eläinystävällisiä?

+

Kyllä, rakastamme lemmikkieläimiämme emmekä koskaan testaisi niitä heillä. Olemme 100 % eläinystävällisiä ja tulemme aina olemaan!

Olen raskaana - voinko käyttää dippi-tuotteita?

+

Mahtavaa! Toivotamme sinulle kaikkea hyvää raskauden aikana. Kyllä, kaikki tuotteemme ovat turvallisia käyttää raskauden aikana. Jos sinulla on huolenaiheita, suosittelemme keskustelemaan lääkärisi kanssa.

Onko dippipulveri sama asia kuin akryyli?

+

Vaikka dippi-salongsperfekt järjestelmämme ja akryyli sisältävät samanlaisia polymeerejä, ne eivät ole samoja! Akryylipulveri vaatii monomeerin aktivoituakseen, kun taas pulverimme aktivoituu glasureilla, on hajuton eikä vaadi monomeeriä.

Tulet myös huomaamaan, että dippi-pulverimme on hienompaa jauhettua kuin akryyli. Huolimatta sen ohuudesta, sillä on yhtä paljon voimaa kuin akryylillä. Ohut rakenne saa sen tuntumaan luonnollisilta kynsiltä, mutta vielä vahvemmilta!

Toisin kuin jotkut perinteiset akryylit ja kynsilakat, pulverimme ei sisällä seuraavia haitallisia kemikaaleja:

MMA (metyylimetakrylaatti) - Kemikaali, jota käytetään yleisesti akryyleissä ja joka on FDA

kieltämä ja pidetään haitallisena ihmisille.

TOLUEENI: Myrkyllinen kemikaali joissakin akryylikynsiliimoissa ja lakoissa. On osoitettu aiheuttavan hengitysongelmia, päänsärkyä ja huimausta.

Onko Build-liima sama asia kuin superliima?

+

Ei, mutta tämä on yleinen väärinkäsitys.

Metakrylaattiliimat, kuten superliima ja lukitettiin jne., ovat teollisia liimoja. Nämä liimat ovat puhdistamattomia, syöpää aiheuttavia ja eivät ole tarkoitettu käytettäväksi ihmiskehossa.

Etyylisyanokrylaattiliimat ovat sairaalatason/farmaseuttista laatua olevia liimoja, jotka on kehitetty käytettäväksi ihmiskehossa ja huokoisilla pinnoilla. Ne ovat erittäin puhdistettuja, eivätkä aiheuta syöpää ja niitä käyttävät lääketieteen ammattilaiset, hammaslääkärit ja kynsiteknikot. Iso-Britannian terveys- ja turvallisuusvirasto sekä Yhdysvaltain kansallinen toksikologinen ohjelma ovat todenneet, että etyylisyanokrylaatin käyttö on turvallista ja että lisätutkimuksia ei tarvita.

Build-ainesosat: etyyli 2-syanokrylaatti, E-vitamiini, kalsiumpantotenaatti.

Korkkini on juuttunut kiinni – mitä minun pitäisi tehdä?

+

Älä käytä voimaa. Suosittelemme, että upotat koko pullon, mukaan lukien korkin, lämpimään veteen kolmeksi minuutiksi. Sen jälkeen voit käyttää pyyhettä kääntääksesi sen varovasti auki.

Tämän välttämiseksi varmista, että et saa tuotetta pullon kaulaan ja reunaan, koska tämä voi aiheuttaa korkin tiivistymisen. Jokaisen käytön jälkeen puhdista kaula ja reuna huolellisesti asetonilla kostutetulla nukkaamattomalla liinalla. Varo, ettei asetonia pääse itse pulloon.

Miksi kynnet irtoavat?

+

Kynsien irtoamisen pääasialliset syyt ovat riittämätön valmistelu tai #3 Set -nesteen puute. Aivan kuten talon rakentamisessa, jos perustus ei ole kunnolla tehty, se ei pysy pystyssä. Siksi kynsien valmistelu on niin tärkeää.

Aloita pesemällä kätesi öljyttömällä saippualla.

Kuivaa ne täysin kuiviksi. Kynnet ovat huokoisia ja pitävät kosteutta. Jos ne eivät ole kunnolla kuivat, kynnet voivat irrota.

Työnnä kynsinauhat takaisin (varmista, että poistat näkymättömät kynsinauhat kynsilevyiltäsi).

Käytä #1 Prep -nestettä poistaaksesi ylimääräisen öljyn kynsilevyltä.

Viilaa kynnet kevyesti (älä viilaa liian kovaa, sillä se voi ohentaa kynsilevyä), mutta varmista, että koko kynsi saa karkean tekstuurin.

Toinen syy voi olla, että sinun täytyy käyttää enemmän #3 Set -nestettä. Varmista, että levität Set-nestettä myös kynnen etuosaan ja reunoihin, sillä niiden unohtaminen voi myös aiheuttaa irtoamista. Huomaa: Set-nesteen saaminen iholle ei vahingoita sitä.

Jos sinulla on edelleen ongelmia kynsien irtoamisen kanssa, ota meihin yhteyttä, ja käymme mielellämme prosessisi läpi kanssasi :)

Miksi harjani on kovettunut?

+

On olemassa kaksi pääasiallista syytä, miksi Build- tai Shine-harjasi kovettuu.

Ensinnäkin, jos Build joutuu kosketuksiin liian paljon pulveripigmenttiä, se voi tehdä harjan kovaksi. Siksi on niin tärkeää pyyhkiä pois ylimääräinen pulveri joka kerta, kun kastat (ennen kuin käytät Buildia uudelleen).

Kuinka käytän Clean-nestettä?

+

Jos harjasi nappaa hieman väripigmenttiä tai joutuu kosketuksiin aktivaattorin kanssa, se voi kovettua ja vaikeuttaa käyttöä. Siksi Clean-nesteesi on siellä pelastaakseen päivän! Ensin poistat kyseisen harjan pullosta ja pyyhit sen varovasti nukkaamattomalla liinalla. Poista sitten harja Clean-nesteestä. Pyyhi varovasti Clean-harjasta neste paperille. Varmista, että Clean-harja on täysin kuiva! Kun se on kuiva, voit korvata vahingoittuneen harjan Clean-harjalla. Aseta vahingoittunut harja Clean-nesteeseen ja anna sen olla pullossa, kunnes toinen harja vahingoittuu ja toista samat vaiheet.

Miksi Shine-topcoat näyttää matalta tai tylsältä?

+

OmJos Shine-topcoat ei anna haluamaasi korkeakiiltoista viimeistelyä, se voi johtua siitä, että Set ei ole täysin kuiva ennen kuin levität Shineä tai et käyttänyt tarpeeksi Settiä alun perin.

Kuinka poistan dippi-järjestelmän?

+

dippi-järjestelmän poistaminen on todella helppoa! Aloita viilaamalla pois ylimmäinen kerros pulveria, jotta poistoliuos pääsee helpommin läpi. Levitä sitten dippipulverinpoistoainetta tai muuta asetonipohjaista kynsilakanpoistoainetta vanulapuille ja kääri ne foliolla sormiesi ympärille. Noin 10-15 minuutin kuluttua manikyyri liukuu helposti pois!

Tuleeko dippipulverinpoistoaine tai muu asetonipohjainen liuos vahingoittamaan kynsiäni poistoprosessin aikana?

+

Poistoliuksemme ja asetonipohjaiset liuokset eivät vahingoita kynsiäsi itsessään, mutta ne poistavat öljyjä kynsistäsi, ja jos tämä jää käsittelemättä, se voi ajan myötä johtaa niiden heikkenemiseen ja kuivumiseen.

Onko teillä MSDS-dokumentteja?

+

Tarjoatteko kumppanuuksia tai yhteistyötä?

+

Kyllä, haluaisimme kuulla sinusta! Ota yhteyttä yhteistyötiimiimme osoitteessa collaborations@dippi.eu aiherivillä "Partnerships@dippi.eu" ja lyhyellä selityksellä siitä, miksi uskot meidän olevan hyvä pari. Tiimimme jäsen ottaa sinuun yhteyttä keskustellakseen mahdollisista yhteistyömahdollisuuksista :)

Miksi kampanjakoodini ei toimi?

+

Lähetä sähköpostia osoitteeseen wholesale@dippi.eu ja anna yrityksesi tiedot sekä kyselysi. Ystävällinen tiimimme jäsen ottaa sinuun yhteyttä keskustellakseen mahdollisuuksista tehdä yhteistyötä.