Ilmainen toimitus yli 89 € tilauksille

OSTA NYT

Loistavat, Terveet Kynnet Alkavat Täältä.

Meistä

Dippi sai alkunsa tavoitteenamme luoda yksinkertainen, kestävä ja hellävarainen vaihtoehto perinteisille kynsihoidoille.

Olemme vakuuttuneita siitä, että jokainen, riippumatta identiteetistä, asuinpaikasta, ammatista tai pukeutumistyylistä, ansaitsee edullisen salonginlaatuisen manikyyrin, joka heijastaa ja vahvistaa parasta versiota itsestään.

Innovatiivisella menetelmällämme yhdistämme luonnollisia ainesosia, vitamiineja ja mineraaleja luodaksemme tehokkaita ja hellävaraisia tuotteita. Allergiaystävällinen tuotteemme on sekä vegaaninen että eläinystävällinen, ja se ei sisällä 18 haitallista ainetta, joita yleensä löytyy kynsituotteista.

Lupauksemme

Kaavamme on vapaa haitallisista aineista eikä koskaan sisällä formaldehydiä, tolueenia, formaldehydihartsia, kamferia, ksyleeniä, parabeeneja, ftalaatteja, kolofoniumia, etyylitoseamidia, TPHP(trifenylifosfaatti) tai triklosaania. Se on aina vegaaninen ja eläinystävällinen. Olemme ylpeitä siitä, että olemme kynsihoidon pioneereja ja innovaattoreita, ja keskitymme tarjoamaan puhtaita, tehokkaita, eettisiä ja ympäristöystävällisiä tuotteita. Rakastamme kaikkia dippi-asiakkaitamme ja pyrimme tarjoamaan sinulle kauniin, kestävän ja huolettoman manikyyrin, joka antaa sinulle voimaa elää parasta elämääsi.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme

Eläinkokeettomia

Rakastamme karvaisia ystäviämme emmekä koskaan tekisi testejä heillä. Sitoutumisemme eläinten hyvinvointiin näkyy jokaisessa tuotteessamme, jonka valmistamme.

18-vapaata

Tuotteemme ovat turvallisia eivätkä sisällä haitallisia aineita. Varmistamme, että koostumuksemme ovat vapaita 18 haitallisesta kemikaalista, joita löytyy usein perinteisistä kynsituotteista.

Ympäristöystävällinen

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme ympäristövaikutuksiamme mahdollisimman paljon. Pyrimme tarjoamaan ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja, jotka suojaavat sekä sinua että planeettaamme.

Kasviuuttein vahvistettu

Koe luonnon kasvien voima, joka vahvistaa kynsiäsi! Erityinen kasviuuteseoksemme antaa kynsillesi vahvuutta ja kauneutta.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on dippin filosofia?

+

dippi uskoo siihen, että kaikilla tulisi olla mahdollisuus nauttia kiiltävistä ja terveistä kynsistä. Meidän mielestämme taustasta, sijainnista, ammatista tai tyylistä riippumatta ansaitset edullisen manikyyrin, joka on ammattilaistasoa, parantaa itseluottamustasi ja korostaa parhaita puoliasi. Järjestelmämme on huolellisesti suunniteltu antamaan pitkäkestoisia tuloksia ja on rikastettu vitamiineilla, mineraaleilla ja kasviuutteilla.

Formulaatiomme on sekä vegaaninen että eläinkokeeton, ja se on vapaa haitallisista aineista, kuten formaldehydistä, tolueenista, formaldehydihartsista, kamferista, ksyleenistä ja parabeeneista, jotka ovat olleet terveyskiistojen ja sääntelytarkastelujen kohteina. Valitsemme välttää näitä tarjotaksemme asiakkaillemme turvallisimmat ja luonnollisimmat tuotteet.

Mikä on dippi-järjestelmä?

+

dippi on järjestelmä, jossa käytetään värillisiä jauheita ja nesteitä, jotka sekoitetaan tekemään kynsistäsi kauniit, luonnolliset ja kevyet. Voit käyttää dippiä omilla kynsilläsi tai irtokynsillä luodaksesi erilaisia tyylejä ja värejä. Se ei ole myrkyllinen, ei sisällä 18 haitallista ainetta, on eläinystävällinen ja vegaaninen. Lisäksi se on täynnä kasviuutteita, vitamiineja, keratiinia ja kalsiumia, jotka vahvistavat ja tervehdyttävät kynsiäsi.

Onko dippi skandinaavinen yritys?

+

Kyllä, dippi on skandinaavinen yritys. Meillä on useita kansainvälisiä varastoja ja yhteistyökumppaneita toimituksissa, sekä Skandinaviassa että Alankomaissa. Riippuen sijainnistasi, lähetämme tilauksesi lähimmästä varastosta. Kaikki tilaukset Skandinavian sisällä lähetetään varastostamme Göteborgissa, ilman poikkeuksia.

Olemme ylpeitä skandinaavisista juuristamme ja siitä, että voimme tarjota korkealaatuisia tuotteita kaikille ystävillemme ja asiakkaillemme alueella.

Kuinka otan yhteyttä dippiin?

+

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa support@dippi.fi mihin aikaan tahansa.

Voit myös lähettää meille suoria viestejä Instagramissa @dippi.official milloin tahansa.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme moderni brändi, joka keskittyy innovaatioon, informaatioon, tyyliin ja terveystietoisuuteen. Rakastamme kaikkia dippi-yhteisömme jäseniä ja pyrimme olemaan mukana elämässänne.

Kuinka kauan toimitus kestää?

+

Suomen sisäisiin toimituksiin käytämme Postnordia, Budbeetä tai paikallista kuriiripalvelua. Kaikki tilaukset käsitellään 24 tunnin kuluessa.

Toimitukset Ruotsiin, Tanskaan ja Norjaan kestävät yleensä 2-5 arkipäivää ja ovat jäljitettävissä.

Toimitukset muihin maihin voivat kestää 15-25 arkipäivää riippuen paikallisesta postijärjestelmästäsi.

Voinko muuttaa toimitusosoitetta tai peruuttaa tilaukseni sen tekemisen jälkeen?

+

Valitettavasti emme voi peruuttaa tilaustasi tai muuttaa toimitusosoitettasi, jos pakettisi on jo lähetetty. Suosittelemme, että tarkistat osoitteesi huolellisesti ennen tilauksen vahvistamista. Jos haluat peruuttaa tilauksesi sen lähettämisen jälkeen, sinun on odotettava toimitusta ja joko kieltäydyttävä vastaanottamasta pakettia tai palautettava se meille hyvitystä varten. Huomioithan, että kaikista palautuksista vähennetään 14 € toimitus- ja käsittelykulujen kattamiseksi.

Olen tehnyt tilauksen, mutta en ole saanut tilausvahvistusta.

+

Tarkista ensin roskapostikansiosi ja varmista, että olet antanut oikean sähköpostiosoitteen. Jos et edelleenkään löydä vahvistusta tai olet antanut väärän sähköpostiosoitteen, ilmoita siitä meille osoitteeseen support@dippi.fi.

Mitä tapahtuu, jos en nouda pakettiani?

+

Noutamattomat lähetykset palautetaan meille 14 päivän kuluttua. Uudesta toimituksesta veloitetaan 11,90 €. Palautettaessa hyvityksestä vähennetään 19,90 € käsittely- ja palautuskuluja. Huomioithan, että dippi ei ole vastuussa noutamattomista paketeista.

Mitä tapahtuu, jos annan väärän tai puutteellisen osoitteen tilauksen yhteydessä?

+

Jos toimitusta ei voida suorittaa väärän tai puutteellisen osoitteen vuoksi, paketti palautetaan varastollemme. Uudesta toimituksesta veloitetaan 12 €. Palautuksen yhteydessä vähennetään 20 € käsittely- ja palautuskuluina. Huomioithan, että dippi ei ole vastuussa noutamattomista paketeista.

Tarjoatteko rahat takaisin -takuun?

+

Kyllä, tarjoamme sinulle mielenrauhan 30 päivän rahat takaisin -takuullamme. Jos et ole täysin tyytyväinen mistä tahansa syystä, saat täyden hyvityksen. Hyvitys käsitellään yhden arkipäivän kuluessa siitä, kun olemme saaneet tuotteet takaisin, edellyttäen että ne palautetaan 30 päivän kuluessa toimituksesta.

Kuinka kauan palautuksen käsittely kestää?

+

Kun olemme vastaanottaneet palautetut tuotteet, käsittelemme palautuksesi 48 tunnin kuluessa. Huomioithan, että palautukset pankkikortille voivat yleensä kestää 5-10 arkipäivää ennen kuin ne näkyvät pankkitililläsi.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos olen saanut väärän tuotteen?

+

Jos olet saanut väärän tuotteen, ota meihin yhteyttä osoitteessa support@dippi.fi ja ilmoita tilausnumerosi sekä tilausta tehtäessä käytetty nimi. Korjaamme virheen heti!

Mitä minun pitäisi tehdä, jos tuote on vahingoittunut?

+

Jos tuotteesi on vahingoittunut, ota meihin yhteyttä osoitteessa support@dippi.fi ja ilmoita tilausnumerosi sekä tilausta tehtäessä käytetty nimi. Pahoittelemme ongelmaa ja korvaamme tuotteen mielellämme sinulle.

Missä syötän alennuskoodini?

+

Kun olet valinnut tuotteesi ja siirryt kassalle, näet kentän, johon voit syöttää alennuskoodisi. Kirjoita koodi kenttään ja napsauta 'Käytä'. Jos tarvitset apua, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin osoitteessa support@dippi.fi.

Miksi kampanjakoodini ei toimi?

+

Jos kampanjakoodisi ei toimi, ota yhteyttä meihin osoitteessa support@dippi.fi niin autamme sinua mielellämme!

Mitkä maksutavat hyväksytte?

+

Hyväksymme kaikki suuret luottokortit (Visa, Mastercard, American Express), PayPalin ja Klarnan.

Voinko yhdistää useita alennuskoodeja tai lahjakorttikoodeja samaan tilaukseen?

+

Huomioithan, että vain yksi alennuskoodi ja yksi lahjakortti voivat olla käytössä per tilaus. On mahdollista yhdistää alennuskoodi ja lahjakortti, mutta kahta alennuskoodia tai kahta lahjakorttia ei voi käyttää samanaikaisesti samassa tilauksessa.

Kuinka kauan dippi Salonkitason Järjestelmä kestää?

+

dippi Salonkitason Järjestelmä sisältää monimutkaisen sidosrakenteen, joka auttaa estämään kynsien liuskottumista, värjäytymistä, katkeamista ja irtoamista. Oikein käytettynä manikyyrisi voi kestää jopa 5 viikkoa!

Miten käytän dippin Salonkitason Järjestelmää?

+

Klikkaa tästä navigoidaksesi tutorials-videoihimme ja katsoaksesi koko videon.

Mitä tarkoittaa 18-vapaa?

+

Dippillä '18-vapaa' kaavamme takaa puhtauden ja suorituskyvyn. Tämä tarkoittaa, että vältämme 18 haitallista kemikaalia, joita yleensä löytyy kynsilakoista, kuten formaldehydiä ja tolueenia.

Tässä on selitys kaikista vältetyistä aineista:

 • Toluen: Tolueeni: Haitallista hermostolle ja voi aiheuttaa huimausta ja pahoinvointia.
 • Formaldehydi: Tunnettu syöpää aiheuttava aine, jota käytetään kynsilakan kovettamiseen.
 • Formaldehydihartsi: Formaldehydin johdannainen, joka tunnetaan aiheuttavan ihottumaa (ihon tulehdussairaus).
 • Kamferi: Myrkyllinen aine, joka voi aiheuttaa kouristuskohtauksia ja kynsien värjäytymistä.
 • Ksyleeni: Liuotin, joka voi aiheuttaa päänsärkyä ja pahoinvointia hengitettynä.
 • Parabeenit: Käytetään säilöntäaineena ja on yhdistetty rintasyöpään.
 • Ftalaatit: Käytetään tekemään kynsistä vähemmän hauraita, mutta voi vahingoittaa maksaa, munuaisia ja lisääntymisjärjestelmää.
 • Kolofoni: Potentiaalisesti allergisoiva ja voi aiheuttaa ihoärsytystä.
 • Etyyli tosyylamidi: Käytetään pidentämään kestävyyttä, mutta se on kielletty Euroopassa kosmetiikassa sen terveysriskien vuoksi.
 • TPHP (trifenyyli fosfaatti): Voi vaikuttaa hormonitoimintaan ja lisääntymisterveyteen.
 • Triklosaani: Antibakteerinen aine, joka voi vaikuttaa hormonitasapainoon ja lisätä allergioita.

  Olemme ylpeitä siitä, että olemme 100% vegaanisia ja cruelty-free, emmekä tee eläinkokeita.

Ovatko kaikki dippi-tuotteet vegaanisia?

+

Kyllä, kaikki tuotteemme ovat 100% vegaanisia.

Ovatko kaikki dippi-tuotteet eläinkokeettomia?

+

Kyllä, olemme täysin sitoutuneet karvaisiin ystäviimme emmekä koskaan testaisi tuotteitamme heillä. Olemme 100% eläinkokeettomia ja tulemme aina olemaan!

Olen raskaana – voinko käyttää dippi-tuotteita?

+

Onneksi olkoon! Olemme iloisia puolestasi ja toivotamme sinulle kaikkea hyvää raskauden aikana. Kyllä, kaikki tuotteemme ovat turvallisia käyttää raskauden aikana. Jos sinulla on huolenaiheita, suosittelemme keskustelemaan asiasta lääkärisi kanssa.

Onko dippijauhe sama kuin akryyli?

+

Vaikka dippin salonkitasoinen setti ja akryyli sisältävät samanlaisia polymeerejä, ne eivät ole samat!

Akryylijauhe vaatii aktivoituakseen monomeerin, kun taas meidän jauheemme aktivoituu glasyyrien avulla, on hajuton eikä tarvitse monomeeria. Huomaat myös, että jauheemme on hienommin jauhettu kuin akryyli. Vaikka se on ohuempaa, sillä on yhtä paljon lujuutta kuin akryylillä. Ohut rakenne tekee siitä luonnollisen tuntuisen, mutta silti erittäin vahvan!

Toisin kuin tietyt perinteiset akryylit ja kynsilakat, settimme ei sisällä seuraavia haitallisia kemikaaleja:

 • MMA (Metyylimetakrylaatti): Kemikaali, jota käytetään usein akryyleissä ja jonka Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) on kieltänyt, koska sitä pidetään haitallisena ihmisille.
 • TOLUEENI: Myrkyllinen kemikaali, jota esiintyy joissakin akryylikynsiliimoissa ja lakoissa. Sen on osoitettu aiheuttavan hengitysongelmia, päänsärkyä ja huimausta.

Onko Build-liima sama kuin superliima?

+

Ei, tämä on yleinen väärinkäsitys.

Metakrylaattiliimat, kuten superliima ja lukitusaineet jne., ovat teollisia liimoja.

Nämä liimat eivät ole tarkoitettu käytettäväksi ihmiskehossa ja voivat sisältää vaarallisia kemikaaleja. Sen sijaan etyylisyanakrylaattiliimat, joita käytetään Build-liimassa, ovat sairaala-/lääketieteellistä laatua ja suunniteltu käytettäväksi ihmiskehossa ja huokoisilla pinnoilla.

Build sisältää: Etyyli 2 syanoakrylaatti, E-vitamiini, kalsiumpantotenaatti.

Mitä teen, jos nesteen korkki on jumissa?

+

Jos nesteen korkki on jumissa, suosittelemme, ettei käytä voimaa. Sen sijaan voit liottaa koko pullon, korkki mukaan lukien, lämpimässä vedessä noin kolmen minuutin ajan. Tämän jälkeen voit käyttää pyyhettä ja yrittää varovasti avata korkin.

Estääksesi tämän tapahtumasta uudelleen, varmista, että neste ei pääse pullon kaulaan ja reunaan, sillä se voi aiheuttaa korkin jumiutumisen. Jokaisen käyttökerran jälkeen on myös tärkeää puhdistaa kaula ja reuna huolellisesti nukkaamattomalla liinalla, joka on kostutettu asetonilla. Ole varovainen, ettei asetonia pääse pullon sisään.

Miksi kynteni irtoavat?

+

Yleisimmät syyt irtoamiseen ovat virheellinen valmistelu tai riittämätön #3 Set -nesteen käyttö. Aivan kuten talon rakentamisessa, jos perustukset eivät ole kunnossa, rakenne ei ole vakaa. Siksi kynsien valmistelu on niin tärkeää.


Aloita pesemällä kädet öljyttömällä saippualla ja varmista, että kuivaat ne täysin.

Kynnet ovat huokoisia ja pitävät kosteutta. Jos ne eivät ole täysin kuivat, kynnet voivat irrota.

Työnnä kynsinauhat taaksepäin ja varmista, että poistat näkymättömät kynsinauhat kynsipohjistasi.


Käytä #1 Prep -nestettä poistaaksesi ylimääräisen öljyn kynsilevyltä ja viilaa kynsiä kevyesti antaaksesi niille karkean pinnan, mutta varmista, ettet viilaa liian voimakkaasti, koska se voi ohentaa kynsipohjiasi.

Toinen syy voi olla, että tarvitset enemmän #3 Set -nestettä. Varmista, että levität Set-nestettä myös kynnen etuosaan ja reunoihin, sillä tämän vaiheen unohtaminen voi myös aiheuttaa irtoamista.

Huomaa: Set-nesteen joutuminen iholle ei vahingoita sitä. Jos sinulla on edelleen ongelmia irtoamisen kanssa, ota meihin yhteyttä, niin käymme mielellämme prosessisi läpi kanssasi :)

Kuinka korjata kovettunut harja:

+

Jos harjasi on kovettunut väripigmentin tai Set-nesteen vaikutuksesta, tässä on ohjeet sen korjaamiseen:

 • Poista ensin kovettunut harja pullosta ja kuivaa se huolellisesti nukkaamattomalla liinalla.
 • Sen jälkeen, kasta harja Clean-nesteeseen, joka on tarkoitettu juuri tällaisiin tilanteisiin. Pyyhi Clean-harja paperipyyhkeeseen varmistaaksesi, että se on täysin kuiva.
 • Vaihda vaurioitunut harja Clean-pullon harjan kanssa.
 • Aseta vaurioitunut harja Clean-nesteeseen ja jätä se sinne, kunnes sinun tarvitsee suorittaa prosessi uudelleen toisen harjan kanssa.

Kuinka käyttää Clean-nestettä?

+

Clean-neste on suunniteltu puhdistamaan ja palauttamaan siveltimet, jotka ovat kovettuneet väripigmentin tai aktivaattorin (Set) vaikutuksesta. Tässä on vaiheittaiset ohjeet Clean-nesteen tehokkaaseen käyttöön:

 1. Poista kovettunut sivellin: Aloita vetämällä varovasti kovettunut sivellin pois pullosta, jossa sitä käytettiin.
 2. Puhdista sivellin: Käytä nukkaamatonta liinaa siveltimen huolelliseen kuivaamiseen. Tämä auttaa poistamaan kaikki väripigmentin tai Set-nesteen jäämät, jotka ovat aiheuttaneet siveltimen kovettumisen.
 3. Käytä Clean-nestettä: Kasta puhdistettu sivellin Clean-nesteeseen. Anna siveltimen olla nesteessä muutaman sekunnin ajan, jotta mahdolliset jäljellä olevat partikkelit ja kovettumat liukenevat ja poistuvat.
 4. Kuivaa Clean-sivellin: Kun sivellin on ollut Clean-nesteessä, vedä se ulos ja kuivaa huolellisesti paperipyyhkeellä. Varmista, että sivellin on täysin kuiva, jotta et siirrä nestettä muihin tuotteisiin.
 5. Korvaa vaurioitunut sivellin: Jos alkuperäinen sivellin on liian vaurioitunut käytettäväksi, korvaa se Clean-pullon siveltimellä. Näin varmistat, että alkuperäinen tuotteesi toimii normaalisti.
 6. Vaurioituneen siveltimen säilytys: Laita alkuperäinen vaurioitunut sivellin Clean-nesteeseen, jotta se jatkaa pehmenemistä ja pysyy puhtaana. Säilytä se tässä, kunnes sinun tarvitsee suorittaa sama prosessi toisen siveltimen kanssa.

Näiden ohjeiden avulla voit tehokkaasti palauttaa ja ylläpitää siveltimiäsi, mikä varmistaa, että ne kestävät pidempään ja toimivat hyvin jokaisella käyttökerralla.

Miksi Shine-päällyslakka näyttää matalta?

+

On muutamia yleisiä syitä siihen, miksi Shine-päällyslakka voi näyttää matalta sen sijaan, että se antaisi odotetun korkean kiillon:

 1. Set-nesteen riittämätön kuivuminen: Jos Set-neste ei ole täysin kuivunut ennen Shine-päällyslakan levittämistä, tämä voi johtaa mattaan lopputulokseen. Shine-päällyslakka tarvitsee täysin kuivan ja puhtaan pinnan sitoutuakseen kunnolla ja luodakseen kiiltävän vaikutuksen.
 2. Liian vähän Set-nestettä käytetty: Jos et käytä tarpeeksi Set-aktivaattoria, se voi myös vaikuttaa Shine-päällyslakan kykyyn kovettua kunnolla ja antaa kiiltävän vaikutuksen. Set-nesteellä on tärkeä rooli siinä, kuinka hyvin Shine-päällyslakka sitoutuu kynnen pintaan.

Näin korjaat ongelman:

 1. Viilaa kynnet: Aloita varovasti viilaamalla ongelmalliset kynnet tasoittaaksesi pinnan.
 2. Levitä enemmän Set-nestettä: Levitä reilu määrä Set-nestettä kynsille varmistaaksesi, että Shine voi tarttua kunnolla.
 3. Anna Set-nesteen kuivua täysin: Ennen kuin levität Shine-lakan uudelleen, on tärkeää antaa Set-nesteen kuivua täysin. Tämä voi kestää muutaman minuutin.
 4. Levitä Shine uudelleen: Kun Set on täysin kuiva, levitä Shine-päällyslakka uudelleen saavuttaaksesi korkean kiillon.

Jos näiden vaiheiden jälkeenkin Shine-päällyslakka näyttää matalta, ota yhteyttä asiakastukeen osoitteessa support@dippi.fi.

Kynsiasiantuntijamme voivat tarjota lisäapua ja ohjeita.

Kuinka poistan dippin salonkitason järjestelmän?

+

 1. Viilaa ylin kerros: Aloita viilaamalla varovasti pois dippijauheen ylin kerros kynsiltäsi. Tämä luo pinnan, joka helpottaa poistoaineen imeytymistä..
 2. Levitä poistoainetta vanulappuihin: Kasta vanulappu asetonipohjaiseen kynsilakanpoistoaineeseen. Varmista, että vanulappu on kunnolla kyllästetty poistoaineella
 3. Kääri kynnet: Aseta vanulaput suoraan kynsillesi. Kääri alumiinifoliota jokaisen sormen ympärille pitämään vanulappu paikallaan. Tämä auttaa säilyttämään lämmön ja kosteuden, mikä parantaa asetonin kykyä liuottaa dippijauhetta.
 4. Odota: Anna vanulappujen ja folion olla paikallaan noin 10-15 minuuttia. Tänä aikana asetoni pehmentää ja liuottaa dippijauheen.
 5. Tarkista ja poista: Poista foliot ja vanulaput määritetyn ajan jälkeen. Dippijauheen pitäisi olla liuennut ja sen pitäisi irrota helposti kynsiltä. Jos jäämiä on vielä jäljellä, anna poistoaineen vaikuttaa hieman pidempään.
 6. Viimeistele prosessi: Kun kaikki aine on poistettu, pese kätesi ja levitä ravitsevaa kynsiöljyä tai käsivoidetta kosteuden palauttamiseksi ja kynsien sekä kynsinauhojen suojaamiseksi.

Noudattamalla näitä vaiheita voit poistaa dippin salonkitason järjestelmän hellävaraisesti ja välttää vahingoittamasta luonnollisia kynsiäsi.

Voiko dippijauheen poisto tai asetonipohjainen liuos vahingoittaa kynsiäni poiston aikana?

+

Nämä tuotteet voivat poistaa kynsistäsi luonnollisia öljyjä, mikä saattaa ajan myötä johtaa kynsien heikentymiseen ja kuivumiseen, jos sitä ei käsitellä.Yksinkertainen ratkaisu tähän on käyttää Nourish-nestettä. Levittämällä runsaasti Nourish-nestettä kynsinauhoihisi poiston jälkeen, voit vähentää mahdollisia ongelmia. Säännöllisellä käytöllä kynnet vahvistuvat ja tulevat terveemmiksi kuin aiemmin! Keratiinipohjainen Nourish-nesteemme sisältää runsaasti kasviperäisiä ainesosia, kuten jojobaöljyä, manteliöljyä, teepuuöljyä, laventeliöljyä sekä appelsiini- ja sitruunaöljyjä. Nämä luonnolliset öljyt yhdessä pehmentävät ja kosteuttavat kynsinauhojasi sekä palauttavat kynsien joustavuuden ja vahvuuden.

Muista, että poistoprosessi vahingoittaa kynsiäsi vain, jos yrität irrottaa tuotteen ennen kuin se on valmis tai jos et kosteuta kynsinauhojasi! Varmista siis, että annat poistoliuoksen liuottaa jauheen kokonaan, jotta skrapaamista ei tarvita. Levitä sen jälkeen Nourish-nestettä pitämään kynsinauhat pehmeinä ja kosteutettuina ja saadaksesi kynnet näyttämään vahvoilta ja terveiltä.

Tarjoatteko kumppanuuksia tai yhteistyötä?

+

Kyllä, otamme mielellämme vastaan yhteistyöehdotuksia! Ota yhteyttä yhteistyötiimiimme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Partnerships@dippi.eu. Käytä aiheena "Yhteistyö" ja sisällytä lyhyt kuvaus siitä, miksi uskot, että yhteistyö kanssamme olisi menestyksekästä. Tiimimme jäsen ottaa sinuun yhteyttä keskustellakseen mahdollisista yhteistyömahdollisuuksista.

Varför fungerar inte min kampanjkod?

+

Vänligen skicka ett mail till wholesale@dippi.eu och ange information om ditt företag och din förfrågan. En av våra vänliga teammedlemmar kommer att kontakta dig för att diskutera de möjligheter vi har att arbeta tillsammans.

Onko sinulla kysyttävää meilä?

katso UKK-sivumme.

Thank you! Your submission has been received!